+40.234.58.18.19 +40.740.210.540 +40.732.614.915       

Informatii companie

Societatea noastra s-a infiintat in anul 2004, avand ca obiect principal de activitate dotarea cu mobilier scolar a liceelor, scolilor si gradinitelor aflate pe teritoriul tarii noastre si nu numai.
Motivul care a stat la baza acestei afaceri este slaba dotare calitativa a institutiilor noastre de invatamant. De-a lungul timpului, s-a constatat ca sunt cereri de mobilier scolar de inalta calitate, cu aspect deosebit si fiabil in timp, insa oferta de pe piata este cu mult sub pretentiile clientilor.
Astfel, societatea noastra si-a inceput activitatea cu putin timp inainte de criza financiara globala, si, in scurt timp, a reusit sa doteze o multime de scoli, gradinite si after school-uri aflate in toata tara.
La sectiunea “Lucrari”, veti avea posibilitatea sa vizionati o parte din lucrarile efectuate.
Asadar, va dorim in continuare vizionare placuta si va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de intrebari si eventuale nelamuriri.

Pentru informatii si comenzi, va rugam sa ne contactati la telefon sau prin email.

Informatii SEAP

Suntem prezenți cu produse din portofoliul nostru pe site-ul de achizitii publice www.e-licitatie.ro (S.E.A.P.) .

Ne gasiti la sectiunea operatori economici cu urmatoarele date de identificare:

Denumire participant – Ozel Steel Profil Distribution S.R.L.

Oras / Judet – Constanta / Constanta

Cod Unic de Inregistrare - RO16040940 | Numar de inregistrare Registrul Comertului - J13 /5007 /2004

Tip - Ofertant

Autoritatile contractante pot initia cumparari directe prin sistemul de achizitie publice. In cazul in care, in urma vizualizarii catalogului online doriti sa achizitionati si alte produse, care nu figureaza pe site-ul de achizitie publice, va adresam rugamintea de ne contacta pentru oferte personalizate.

Va multumim!

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.